SCOP/UTILIZARE/USE CONDITIONS

Foarte multi factori pot influenta dezvoltarea intrauterina a unui copil.

In prezent informarea parintilor romani asupra consecintelor substantelor chimice, factorilor de mediu, bolilor infectioase, genetice asupra evolutiei copilasului sunt foarte reduse.

Ca urmare multi parinti neinformati, descumpaniti si tematori in fata unor dificultati de cele mai multe ori inexistente, vor alege sa isi avorteze copiii chiar si pentru o buza de iepure.

In timp ce medicina prenatala, care considera copilasului pe cale sa se nasca ca fiind al doilea pacient, cunoaste o dezvoltare explosiva.

Copiii prematuri de 500 grame au sanse la o viata anormala, se fac interventii chirurgicale si transfuzii intrauterine, pentru a da numai cateva exemple.

Scopul acestui blog este unul informativ.

Pagina in constructie!

Sscuze pentru faptul ca nu dispunem de multi colaboratori si astfel, deocamdata, multe informatii vor fi postate numai in limba in care au fost initial prezentate.

Numele autorului/autor’s name: Daniela Paun from Romania

Condiții de utilizare

Printare sau online: informatiile din link-uri sunt publice, dar comentariile mele pot fi utilizate numai in cazul in care aveti permisiunea mea. Imi rezerv dreptul de a alege spatiile publice cu care sa ma asociez.
For printing or online: the links are containing public informations. However my comments may be used only after asking my permission. I wish to preserve my right to select the public spaces I am associated with.

11th December 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: